neděle 11. prosince 2016

Vše, co potřebujete vědět

Na začátek by bylo vhodné prozradit, proč tento blog vůbec vznikl a jaký má účel. Stvořiteli tohoto blogu jsou čtyři studenti Gymnázia Františka Palackého Valašské Meziřičí (nadále pod zkratkou GFPVM), kteří jsou zapojeni do dlouhodobého projektu CO2 liga. V tomto projektu získáváme vědomosti a plníme jisté úkoly, kterou jsou spojeny s informováním našeho okolí (především našich návštěvníků školy) o globálním oteplování.
Globální oteplování není věc, jež by se měla brát na lehkou váhu. Již o tom i my víme své, našim úkolem je teď přesvědčit i Vás, abyste se zapojili a přispěli tím k zlepšování našeho životního prostředí a alespoň k zpomalení přírodní katastrofy spojené se změnami klimatu způsobené právě globálním oteplováním.
Protože však žijeme v 21. století a moc dobře víme, že největším dnešním trendem je internet, zvolili jsme si právě tuto cestu k předávání znalostí na toto téma. Budeme se snažit zde pro vás poskytovat veškeré informace, které potřebujete vědět a budeme vám dávat vědět o průběhu našich akcích a splněných úkolech v projektu CO2 liga.

Nadále to již nebudeme zdržovat. Vše, co prozatím potřebujete vědět, je v následujících videích, které jsme si měli i my prohlédnout při plnění prvních úkolů.

,

Vaši LENOCHODI

Žádné komentáře:

Okomentovat